top of page
  • Spotify - sorte cirkel
  • iTunes - sort cirkel
  • Instagram - sorte cirkel
  • Facebook - sorte cirkel

syssel, (oldnord. sýsl 'arbejde, embede, embedsområde'), i middelalderen en administrativ enhed, særlig i Jylland, Norge og på Island. Sysler træffes i øvrigt enkelte steder i Sverige samt i Estland - Den Store Danske

Den kollektive bevidsthed 

Nikolaj sysler om sine lyduniverser, og Sofie støver historierne af. Med hørebilledet som ramme og ved hjælp af konstruktiv og gravende journalistik, er vi Nordjyllands mest uafhængige dokumentaristiske podcastmedie. 


 

Medieetik og kildebeskyttelse


Vi tilstræber mangfoldighed i vores valg af kilder for at afspejle samtiden så nuanceret som muligt med et mål om en kritisk, men især konstruktiv og saglig tilrettelæggelse, der er i god overensstemmelse med den gældende medieetik. Det er vores ansvar at sikre, at det er klart, at udtalelser og oplysninger bruges korrekt i forbindelse med dramatik og musik. 

Streaming


Fordi podcasts ofte streames eller downloades fra en smartphone, skal lytteren selv trække indholdet frem. Hvor radioen ikke altid kræver fuld opmærksomhed, opildner podcasts derfor ofte til et stort engagement hos lytteren. Radio og podcasts tilbyder ikke levende billeder, men er afhængig af lytterens forestillingsevne og det fortaltes troværdighed, som en god bog, er det. Streamer du fra smartphone eller tablet, skal du hente en podcast-app som iTunes, Spotify, Podimo eller streame i browseren Podbean. Her har du også mulighed for at abonnere på feedet. 

Fundraising


Streaming af SYSSEL er gratis. SYSSEL er dels egenfinancieret og dels af KulturKANten, hvis mål om at rykke grænserne og skabe sammenhængen, vi i høj grad synes, at vi efterlever i vores produktion. Tidligere har vi modtaget støtte fra Apotheker Fru Anna Christiansens Mindefond for Frederikshavn. Af den grund har vi lanceret en bæredygtig webshop, hvor du samtidig kan støtte vores arbejde, ligesom du kan støtte os på 10'er.

Fanzine


Samtidig står vi bag det digitale fanzine #fritsyssel, som løbende udkommer, uafhængigt af politiske eller økonomsike interesser. Her kan alle komme til orde, så længe der er tale om en artikel, der viser respekt for menneskers privatliv, etnicitet, nationalitet, religion og livssyn. Her finder du "Den rådne banan", hvor vi udfordrer vi vores opfattelse af udkantsdanmark. Tidligere uddelte Aalborg Stadsarkiv guiden "Associationer til arbejderklassen" i forbindelse med en særudstilling, men nu finder du den også digitalt med udvalgte Aalborgdigte fra digterkredsen '9000 ord'. God læselyst!

Please reload

Den_Jyske_Kunstfond_logo.png

Seneste

udgivelser

 

Sagaen om Læsø, 2021
Serie af seks lydmontager om Læsøs verdensarv på vej til UNESCO

 
Kunstgødning, 2020
E-bog og podcast om børns møde med kunsten i samarbejde med Mette Hegnhøj og Unges møde med kunsten

Fri os fra vor far, 2019
Lyddigt nomineret til Short Dox til Københavns Radiobiograf Festival.


Samarbejdspartnere: Aalborg Bibliotekerne, FOKUS Folkeoplysning, Unges møde med kunsten, VisitLæsø, Læsø Kommune. Støttet af KulturKANten. 
ummk_logo.png
visitlæsø-logo[2223].webp

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. 

SYSSEL 2022

bottom of page